Bli med på laget

Hos Submara tror vi på å bygge et lag av dedikerte folk som er like begeistret for dykking som de er for å bygge sin karriere. Utforsk mulighetene til å vokse, lære og bidra til vårt dynamiske og innovative arbeidsmiljø.

Hva får du hos Submara?

Enten du er erfaren eller ny i bransjen inviterer vi deg til å bli en del av laget vårt, hvor hver dag har med seg nye utfordringer og muligheter for personlig og profesjonell vekst.

Kultur

Vi mener at et positivt arbeidsmiljø er essensielt for både personlig og profesjonell vekst. Kulturen vår bygger på lagarbeid, innovasjon og en felles begeistring for undervannsarbeid. Vi oppmuntrer til kreativitet og initiativ, og verdsetter de unike perspektivene hver ansatt har med seg.

Jobbsikkerhet

Vi forstår viktigheten av å tilby en stabil arbeidsplass, slik at våre ansatte kan fokusere på å utvikle seg og bidra best mulig til å skape et vellykket selskap. Vi jobber for å skape en arbeidsplass hvor du kan bygge en lang og tilfredsstillende karriere i et stabilt og trygt miljø.

Utforsk mer

Våre prosjekter tar oss rundt hele landet, fra høyfjell til elver til den varierte kysten vår. Noen prosjekter tar oss også utenlands. Ingen prosjekter er like når du jobber for Submara.

Utvikling

Vi mener at noe av det viktigste vi gjør for fremgangen til både ansatte og selskapet er å fremme en kultur bygget på utvikling og læring. Gjennom treningsprogrammer og kurs tilbyr vi en plattform for ansatte til å utvide sine kompetanser, holde seg oppdatert i bransjen og ta videre steg i karrieren sin.

Ledige stillinger

ROV-tekniker

Som ROV-tekniker vil du delta i varierte tekniske og operative oppgaver både høyt til fjells, til havs, i elver og tunneler. Ingen oppdrag er like, og du vil få en unik mulighet til å være med å forme vårt totaltilbud mot survey og ROV-tjenester til våre kunder.