Utstyr

Å jobbe under vann er fysisk krevende, og stiller store krav til både dykkere og dykkerutstyr. Med mobilt spesialutstyr og en fleksibel stab er vi alltid tilgjengelige når du trenger kvalifisert assistanse. Noe av utstyret er også til leie for kvalifisert personell.

Ustyr til dykking og utleie

Dykkerstasjoner

Våre dykkerstasjoner fraktes med både lastebil og båt for å nå frem raskt, overalt. Kompressorer, dykkepaneler, kameraer og dybdemonitorering er noen av verktøyene som følger med som standard.

Dykkerbil og utstyr
ROV og utstyr

ROV

Våre fjernstyrte undervannsroboter kan mobiliseres hurtig, og brukes i tjenester som inspeksjoner og kartlegging, assistanse ved redning og søk, og andre avanserte undervannstjenester.

Maritimt utstyr

Egne fartøyer rigget med komplette dykkersystemer er tilgjengelige til alle operasjoner. Flere katamaraner, slepebåter og lettbåter sikrer fleksibilitet.

Utstyr
Dykkerstasjoner og utstyr

Maskinpark

En robust og fleksibel maskinpark gjør oss i stand til å utføre avansert konstruksjon- og vedlikeholdsarbeid langs hele kysten.

Trykkamre

Container-monterte trykkamre er svært mobile, og er selvsagt utrustet i henhold til NORSOK U-103 for overflatedekompresjon.

Utstyr til leie

Vårt brede spekter av avansert utstyr kan leies når det ikke er i bruk av oss. Egne mekanikere sørger for vedlikehold slik at utstyret alltid er i operasjonell stand. Utstyret er alltid sertifisert og godkjent for bruk. Kontakt oss gjerne for leie av utstyr.